WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

medio 2019 gaat WSF verhuizen

magazijnopruiming

Weenk Schroeffunderingen B.V. gaat verhuizen!

Schroeffunderingen worden steeds populairder. Daar zijn wij als grondleggers natuurlijk best trots op. Het gevolg is wel dat ons huidige pand in Nijverdal te klein is. Daarom gingen we op zoek naar een groter pand, waar we verder kunnen uitbreiden. De perfecte locatie vonden we in Almelo. We hadden het zelf niet beter kunnen ontwerpen: het pand is lekker ruim en goed bereikbaar.

Maar eerst een stukje geschiedenis

Norman Weenk startte in 2001 met Weenk Safety Control. Zeven jaar later richtte hij Weenk Schroeffunderingen bv op, dat schroeffunderingen verkoopt én monteert. Daarnaast ontstond het dochterbedrijf Weenk Infra Foundations bv. Dit bedrijf richt zich op schroeffunderingen in de infra branche.

Waarom verhuizen?

De vraag naar schroeffunderingen neemt toe. Logisch, want het is een makkelijk te monteren fundering, die je snel en relatief goedkoop plaatst. Zonder omgevingsschade en direct belastbaar. Het gevolg van de groeiende vraag is dat we uit ons jasje groeiden. Stoppen met groeien is geen optie, dus we zochten een nieuwe jas in een paar maten groter.  Zo eentje die flink mee rekt én die lekker zit. En die vonden we in Almelo, Bedrijvenpark Twente 151 zal per medio 2019 ons nieuwe adres zijn.

De voordelen van ons nieuwe pand

  • Een grotere en meer geavanceerde werkplaats, waar we creatieve innovaties kunnen ontwikkelen. We richten ons namelijk niet alleen op verkoop en montage: we zijn ook constant bezig met productverbetering en -uitbreiding.
  • Een grotere proeftuin om onze producten langdurig te kunnen testen
  • Meer ruimte voor onze voorraad. Zo kunnen we onze groothandelsfunctie voor particuliere én zakelijke klanten nog verder uitbreiden en onze voorsprong t.o.v. onze concurrenten verder vergroten.
  • Meer kantoorruimte voor ons groeiende team.
  • Meer opslagruimte, zodat we het aantal montagemachines kunnen uitbreiden.
  • Het pand is beter geschikt om klanten te ontvangen.

We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet

Daarom hebben we het naastliggende bouwterrein ook gekocht. Zo kunnen we in de toekomst nóg verder uitbreiden, als dat nodig is. En die kans is best groot, want we merken dat er een groeiende productbekendheid is. Daarnaast hebben we te maken met een toename van de circulaire bouw én het huidige Nederlandse klimaat, dat steeds meer funderingsproblemen veroorzaakt.

Magazijn opruimingsverkoop

Om de verhuizing wat makkelijker te maken, houden we een opruimingsverkoop van ons magazijn. De kortingen lopen op tot wel 50%, dus sla je slag op onze website .

We zien je graag (terug) in ons nieuwe pand. Hou onze nieuwsberichten in de gaten voor updates.

En heb je vragen over ons product, neem dan vrijblijvend contact  op met één van onze adviseurs.