WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

advies?

Hoe alledaagse particuliere projecten toch uniek en uitdagend blijven.

Zeker in het voorjaar denken we massaal ineens weer aan buiten. we werken steeds meer binnen en onze tuin is dan ook de perfecte plek om lekker te ontspannen. WSF heeft montageteams die speciaal zijn ingericht op het verzorgen van de fundaties voor particuliere projecten. vaak voeren we dagelijks per montageteam op ca. 4 particuliere locaties naar tevredenheid onze projecten uit. Nadat we u geadviseerd hebben wat betreft toe te passen materiaal monteren wij op de door u aangegeven positie de fundatiepunten.
Lukt het u nou niet om de fundatiepunten zelf uit te zetten? geef het ons vooraf even aan en wij verzorgen het voor u.

Soms assisteren wij de klant, soms assisteert de klant ons. Altijd een mooie wisselwerking

Onlangs monteerden we bijvoorbeeld 6 fundatiepunten in deze pas aangelegde tuin. De opdrachtgever had in dit geval de punten al gemarkeerd. De klant gaat een mooie overkapping plaatsen met houten staanders. Er worden veel glazen delen gebruikt zodat er ook bij wat koudere temperaturen van een mooi uitzicht genoten kan worden. We monteerden de Schroeffunderingen in de vaste laag zodat dit bouwwerk de komende ca. 50 jaar netjes recht zal blijven staan.
in ongeveer anderhalf uur werden de schroeffundamenten gemonteerd. Mede dankzij de goede hulp van de klant. Na het controleren van de maatvoering dronken we een kopje koffie met de tevreden klant.

Tijdens dit kopje koffie komt ter sprake dat de klant ook nog een houtschuurtje wil gaan bouwen om zijn brandhout te kunnen opslaan. Onze monteur neemt gelijk op wat daarvoor benodigd is en zorgt er alvast voor dat onze calculatie afdeling de gegevens ontvangt.

Nadat wij de klant bij het versturen van de factuur nog even hebben gebeld om te vragen of alles naar wens is gemonteerd ontvingen we direct opdracht.
Later dit jaar mogen we bij deze klant terugkomen om nog wat schroeffundamenten aan te brengen voor een houtschuurtje.