WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Twents collectief voor mondiaal toe te passen concept

meer informatie?

Sterke samenwerking met AMPERAPARK solar carports

AMPERAPARK tovert grijze parkeerterreinen om in een bron van groene en duurzame energie. Dat doen ze door zonnepanelen op de carports te laten plaatsen. Zo genereer je energie én je slaat het op dezelfde locatie op. Bovendien staan de auto’s lekker in de schaduw. Zoveel voordelen: daar werken we natuurlijk graag aan mee.

WSF is samen met 8 andere partijen vanaf het begin nauw betrokken bij dit innovatieve concept, dat mondiaal uit zal worden gerold. Deze bedrijven vormden samen een enthousiaste en gedreven club specialisten. In teamverband hielden we ons bezig met het meedenken in de designsessies en het meewerken in de uitvoering. En natuurlijk komen er in de pilotfase verrassingen aan het licht, maar die losten we flexibel op.

De AmperAports in het pilot project zijn inmiddels klaar en onlangs feestelijk in gebruik genomen. En daar zijn we best trots op, want leveren graag een bijdrage aan een duurzame, groene wereld én aan comfort voor de gebruikers. WSF kijkt terug op een leerzaam project en een unieke samenwerking. Op naar vele mooie vervolgprojecten!

opening AV Enschede