WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Wij zoeken personeel

Bekijk de vacatures

Montage door eigen teams. 100% tevredenheidsgarantie!

Maak een afspraak

Jouw partner en groothandel in moderne fundamentbouw

Meer informatie

Eigen engineering en montageservice

Fundamentkeuze

Landelijke dekking speciaal voor de particuliere klant

Particulier

Weenk Schroeffundering B.V.

Partner en groothandel
in moderne fundamentbouw en schroeffundamenten

historie van mijlpalen met de schroeffundamenten van weenk schroeffundering

Weenk Schroeffunderingen (WSF) is een groothandel die naast verkoop en advisering ook de complete montage van het schroef- funderingsproduct voor je verzorgt.

gebruik de fundamentkiezer

We beschikken over een groot arsenaal montagemachines, transportmiddelen en testapparatuur. Door alles in eigen beheer uit te voeren kunnen wij je een gedegen fundament garanderen. je krijgt binnen onze organisatie één aanspreekpunt waarmee je alles bespreekt. Onze eigen calculatoren en werkvoorbereiders bekijken je aanvraag nauwkeurig en voorzien je van een gedegen advies. Hierna verzorgt ons eigen montageteam de uitvoering van de werkzaamheden.

Over weenk Naar de webshop

Waarom schroeffundering kopen?

Lees de vele voordelen van schroeffunderingen en de toepassingen.

Weenk Schroeffunderingen (WSF) is een groothandel die naast verkoop en advisering ook de complete montage van het schroef- funderingsproduct voor je kan verzorgen.

Wij beschikken over een groot arsenaal montagemachines, transportmiddelen en testapparatuur. Door volledig in eigen beheer uit te voeren kunnen wij een gedegen fundament garanderen. Je krijgt binnen de organisatie één aanspreekpunt waarmee je alles kunt bespreken. Onze eigen calculatoren en werkvoorbereiders bekijken je aanvraag volledig en voorzien je van gedegen advies. Hierna komen onze monteurs de opdracht uitvoeren. Zij ronden het project naar wens bij u af en gaan pas naar de volgende klant als je helemaal tevreden bent. Je schroeffundering kopen kan nu online.

Niet graven, geen beton storten

Onze schroeffundamenten zijn een hoogwaardig product, door innovatieve techniek te monteren zonder hiervoor graafwerkzaamheden benodigd zijn. Het element zelf draagt uiteindelijk belasting. Hierdoor is beton niet nodig. Dit bespaart tijd, geld en is minder belastend in het aanbrengen. Na de montage kan het direct worden belast. Door deze tijdsbesparing is de prijs dan ook nagenoeg altijd voordeliger dan bij andere fundatiemethoden

Extreem kosteneffectief schroeffundamenten

Geen wachttijd, korte montagetijd en een hoge restwaarde. Zomaar enkele voordelen van de Schroeffundering. De kosten voor een fundatie middels WSF liggen meestal aanzienlijk lager dan bij funderen op traditionele wijze.

Lange levensduur en onderhoudsvrij

De kwaliteitsstandaard van WSF in zowel het materiaal als ook montage zorgen voor een onderhoudsvrije fundatie. De gemiddelde minimale levensduur is vervolgens ca. 50 tot 100 jaar. Wil je de Schroeffundering na enkele jaren toch verplaatsen of hergebruiken dan is dat uiteraard ook mogelijk. Schroefpalen kopen? Klik hier.