WSF voor aankoop, advisering en montage van je fundering

Nu ook via WhatsApp! 0683182897

Nieuw type schroeffundament B-76×800-M24

Nieuw schroeffundament  B-76×800-M24 – ‘De vervanger van de betonpoer/betonsokkel’

Voorjaarsactie 4x B-76×800-M24 voor €100,- excl. btw/levering (€121,- incl. btw voor de particuliere klant) 

WSF is inmiddels ca. 10 jaar actief op de Nederlandse maar ook de buitenlandse markt. Wanneer je start met een nieuw product in een markt waarin het product totaal onbekend is heeft dat natuurlijk tijd nodig om vertrouwen te verdienen bij potentiële klanten.

Dit heeft ons er uiteraard niet van weerhouden om elke dag te bouwen aan de bekendheid van het product en vertrouwen in het product. De manier waarop wij dit vanaf dag 1 doen is door klanten zorgvuldig de werkwijze van het product uit te leggen zodat ze voor de voordelen van het product kunnen kiezen.

Uiteraard moet een goede uitleg gepaard gaan met een zorgvuldige montage waarbij alles naar volle tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd.
Dit is dan ook waar Weenk Schroeffunderingen B.V. om bekend staat.

Gedurende deze vele gesprekken en montageprojecten hebben we vele mensen kunnen uitleggen wat de voordelen zijn van de schroeffundering ten opzichte van bijvoorbeeld de traditionele betonpoer. Hierbij te denken aan:

  • Geen Graafwerk, montage in enkele minuten, ook handmatig
  • Geen wachttijd na montage, direct belastbaar
  • Meer draagvermogen door bodem verdringende eigenschappen
  • Demontabel en herbruikbaar
  • Arbo verantwoord, geen zware materialen
  • Nauwkeurige positionering
  • Zeer lange levensduur, in- en uitwendig thermisch verzinkt

De reactie die wij echter vaak ontvingen was: ‘een betonpoer is toch nét wat goedkoper qua aanschaf, en mijn eigen montage uren hoef ik niet te betalen’

Met de introductie van de B-76×800-M24 is dit nu verleden tijd. Het gesleep met zware betonpoeren en het afvoeren van het afgegraven zand is verleden tijd, waardoor nu enkel voordelen te noemen zijn waaronder de standaard M24 bevestigingsmogelijkheid in het hart van de ronde flensplaat van Ø145mm.

Wij hebben de afgelopen weken al diverse klanten voorzien met het nieuwe type en ontvangen hierop zeer positieve reacties.
Om het grote publiek nu kennis te laten maken met dit nieuwe type schroeffundering hebben wij een speciale voorjaarsactie waarbij u 4 stuks aan kunt schaffen voor slechts €100,- excl. btw (€121,- voor de particuliere klant)

De speciale montagesleutel kan uiteraard ook worden besteld, maar ook bruikleen van dat handige en speciaal ontworpen gereedschap is mogelijk!
Wij hebben een ruime voorraad en kunnen bestelling de zelfde werkdag nog verzenden.

 

[maxbutton id=”6″]